Kamerapaket GoPro 9 Black

6 990 kr
4-9 dagars leveranstid
Expressfrakt möjligt mot pristillägg, kontakta oss!
SKU
615113

Kamerapaket med kablage och laddning till bilen.

Kamerafästet är gjort för att sitta på buren i bilen.
Lätt att ställa in och sättas på plats!

PAKETET innehåller:

 • GoPro Hero 9 Black.
 • GoPro Media Mod med 3.5mm
 • 3.5mm mono hane till RCA.
  (Kopplas mellan intercom och adaptern)
 • Kamerafäste Gopro http://rallyshop.se/produkt/Kamerafaste-Gopro
 • USB uttag
 • USB kabel
 • Säkring och säkringshållare.

 

Produktbeskrivning för GOPRO HERO9 BLACK

 • Video: 5K30 b/s, 4K60 b/s, 2,7K120 b/s, 1440p120 b/s, 1080p 240 b/s med mera/videoloop/8x slowmotion/stillbilder på 14,7 MP
 • Foto: 20 MP/2x zoom/enstaka foto/nattfoto/LiveBurst/25 b/s serietagning/RAW
 • Intervallfoto: TimeWarp-video/intervallvideo/fotografering med intervall/nattvideo med intervall/nattfotografering med intervall
 • Löstagbart uppladdningsbart batteri på 1720 mAh

Mer kraft. Bättre skärpa. Mer stabilitet.

Den banbrytande svarta HERO9 Black har en överlägsen sensor på 23,6 MP som ger fantastisk video i 5K och otroliga foton på 20 MP. En helt ny skärm ger förhandsvisning i realtid framtill för enkel inramning, medan en stor bakre pekskärm med pekzoom ger snabb och intuitiv kontroll. HERO9 Black har många nya kraftfulla funktioner, som HindSight, och stöder även streaming och webbkameraläge. Lägg till HyperSmooth 3.0, inbyggda fästen och 30% längre batteritid så har du mer av allt – i en ytterst tålig och vattentät kamera. Tillgängliga moduler som en ultrabred Max-objektivmodul, belysningsmodul, visningsmodul och mediamodul ger dig ännu fler kreativa alternativ.

Video i 5K

Spela in fantastiska videor med upplösning i upp till 5K, perfekt för att behålla alla detaljer även vid inzoomning. HERO9 Black har en ny sensor på 23,6 MP som är ett riktigt kraftpaket. Den ger verklighetstrogen bildskärpa, jämna rörelser och horisontutjämning i kameran som alltid imponerar.

Foton på 20 MP med SuperPhoto

Ta skarpa foton i proffskvalitet med en skärpa på 20 MP. Och med SuperPhoto kan HERO9 Black automatiskt välja den bästa bildbehandlingen för dig, så det är superenkelt att ta bra bilder.

System med utbyggbara moduler

HERO9 Black-modulerna2 ger dig alternativ. Vill du ha ett objektiv som ger dig bilder med låst horisont-läge och oslagbar stabilisering? Skaffa Max-objektivmodulen. Vill du belysa motivet? Då är belysningsmodulen för dig. Vill du ha mikrofoner och ännu fler anslutningsmöjligheter? Lägg bara till mediamodulen för att anpassa.

Inbyggt monteringsspänne

Du behöver inte längre bära runt på en separat ram. Fäll bara ut det vikbara stället, fäst kameran med ett fäste och sätt igång.

Främre skärm + bakre pekskärm

Den nya, större bakre pekskärmen med pekzoom på HERO9 Black är lätt att använda och den helt nya främre skärmen gör det enkelt att komponera och styra kameran intuitivt.

Kraftfullt batteri

30 % längre batteritid tack vare ett större batteri på 1720 mAh. Det gör att du kan fotografera mer utan att behöva byta batteri och det ger kameran tillräckligt med kraft även när det är kallt.

HyperSmooth 3.0

Upplev en ultimat stabilitet med vår mest avancerade videostabilisering någonsin. HyperSmooth 3.0 ger horisontutjämning i kameran och en boost i alla inställningar.

Horisontutjämning

Horisontutjämning i kameran (upp till 45% lutning) är nu möjligt tack vare det nya digitala objektivet för linjärt + horisontutjämning – det gör att fotot blir rakt och stabilt.

TimeWarp 3.0

Ta förtrollande intervallfoton när du kör längs vägen, promenerar eller rör dig på annat sätt. TimeWarp 3.0 stannar tiden och bevarar ögonblicken. Speed Ramp är en ny funktion där du kan välja verklig hastighet (nu med ljud) eller halverad hastighet vid inspelning.

Intuitiv pekskärm

Arbeta smidigt. Kamerans pekskärm gör det enkelt att styra kameran. Du kan till exempel komponera din bild, spela upp videoklipp eller ta en selfie i HERO-läget.

Streaming i 1080p

Streama i 1080p på sociala medier, få HyperSmooth-stabilisering när du sänder via GoPro-appen och spara material på SD-kortet så att du kan kolla in det senare.

Webbkameraläge

Anslut HERO9 Black till datorn för att sända i 1 080 p i full HD. Använd GoPro-fästen för att montera webbkameran på bästa sätt.