Overaller

Är du ute efter en racingoverall som kombinerar prestanda, komfort och stil, har du kommit till rätt ställe. Vår kategorisida för racing- och rally overaller erbjuder ett brett urval av produkter som är perfekta för entusiaster och professionella förare.

Våra racingoveraller är speciellt utformade för att möta de höga kraven inom motorsport. Varje overall är tillverkad av högkvalitativa material som är både lätta och slitstarka, vilket ger optimal rörelsefrihet och skydd. Oavsett om du tävlar på banan eller utmanar terrängen, kommer våra overaller att hålla dig säker och bekväm.

Kolla även in våra paket för att få så bra pris som möjligt.

Visa som Rutnät Listvy

22 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

22 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Overaller för motorsport

Våra racingoveraller är speciellt utformade för att möta de höga kraven som finns inom motorsport. Varje overall är tillverkad av högkvalitativa material som är både lätta och slitstarka, vilket ger optimal rörelsefrihet och skydd. Oavsett om du tävlar på banan eller utmanar terrängen, kommer våra overaller att hålla dig säker och bekväm.

Det finns många olika nivåer i racing och vi vill självklart se till att alla ska kunna hitta något som passar just er sportgren. Ska man till exempel köra Race 4 Fun, folkrace eller delta på Track Days så har vi våra egna overaller som passar utmärkt till detta.

Behöver man dock en FIA-godkänd overall så har vi ett bra utbud från OMP som täcker allt från karting och uppåt. OMP är kända för sin kvalitet, säkerhet och även snygga design som gör det till overaller som alla proffsförare samt entusiaster vill ha. Självklart har vi även kartingoverall i sortimentet.

Kolla även in vårt stora utbud av rallyhandskar & racingskor. Vi har allt man kan tänkas behöva när det kommer till personlig utrustning.

Skulle ni ha några frågor som ni vill ha hjälp med så är det bara att kontakta vår kundservice så hjälper vi gärna till. Kolla även in våra paket för att få så bra pris som möjligt.