Skor

Utforska vårt sortiment av skor för racing & rally. Välj skorna som passar bäst för dina behov och krav. Vi erbjuder produkter från välrenommerade tillverkare som är kända för sin exceptionella kvalitet.

Visa som Rutnät Listvy

20 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

20 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Skor för motorsport

När det kommer till motorsport så är det inte bara bilen som behöver vara i toppklass utan det gäller även för utrustningen man bär. När det kommer till skorna som man använder så krävs det att de är sköna att köra i samtidigt som de ska vara stryktåliga.

Det finns många olika nivåer i racing och vi vill självklart se till att alla ska kunna hitta något som passar just er sport. Ska man till exempel köra Race 4 Fun, folkrace eller delta på Track Days så har vi våra egna skor som passar utmärkt till detta.

Behöver man dock FIA-godkända skor så har vi ett bra utbud från OMP som täcker allt från karting och uppåt. OMP är kända för sin kvalitet, säkerhet och även snygga design som gör det till skor som alla proffsförare samt entusiaster vill ha. Självklart har vi även kartingskor i sortimentet.

Kolla även in vårt stora utbud av rallyhandskar & rallyoverall. Vi har allt man kan tänkas behöva när det kommer till personlig utrustning.

Skulle ni ha några frågor som ni vill ha hjälp med så är det bara att kontakta vår kundservice så hjälper vi gärna till. Kolla även in våra paket för att få så bra pris som möjligt.