Handskar

Utforska vårt sortiment av racinghandskar och välj den som passar bäst för dina behov och krav. Vi erbjuder produkter från välrenommerade tillverkare som är kända för sin exceptionella kvalitet och tillförlitlighet.

Visa som Rutnät Listvy

24 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

24 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Handskar för motorsport

Våra racinghandskar, rallyhandskar & folkracehandskar är speciellt utformade för att möta de höga kraven som finns inom motorsport. Varje handske är tillverkad av högkvalitativa material som är både lätta och slitstarka, vilket ger optimal rörelsefrihet och skydd. Oavsett om du tävlar på banan eller utmanar terrängen, kommer våra handskar att hålla dig säker och bekväm.

Det finns många olika nivåer i racing och vi vill självklart se till att alla ska kunna hitta något som passar just er sport. Ska man till exempel köra Race 4 Fun, folkrace eller delta på Track Days så har vi våra egna racinghandskar som passar utmärkt till detta.

Behöver man dock en FIA-godkänd handske så har vi ett bra utbud från OMP som täcker allt från karting och uppåt. OMP är kända för sin kvalitet, säkerhet och även snygga design som gör det till rally handskar som alla proffsförare samt entusiaster vill ha. Självklart har vi även kartinghandskar i sortimentet.

Kolla även in vårt stora utbud av rallyskor & rallyoverall. Vi har allt man kan tänkas behöva när det kommer till personlig utrustning.

Skulle ni ha några frågor som ni vill ha hjälp med så är det bara att kontakta vår kundservice så hjälper vi gärna till. Kolla även in våra paket för att få så bra pris som möjligt.