Sportstolar

Välkommen till Sveriges största utbud av stolar! Här hittar du garanterat något som är perfekt för folkrace, racing, rally eller den bilsport som just du ägnar dig åt. Merparten av stolarna är FIA-godkända och vi köper in alla stolar direkt från tillverkaren, vilket gör att vi ofta även kan hjälpa till med specialdesign och beställningar på modeller som ännu inte hittat hit.

I vår butik/showroom i Önnestad, utanför Kristianstad, så har vi ca 25 olika modeller uppsatta så att du kan provsitta dem, men bor du långt härifrån så går lika bra att använda väljaren nedan för att på enklaste sätt filtrera fram stolarna som passar just dig - Instruktioner hittar du här.

Hör gärna av dig om du, mot förmodan, inte skulle få fram någon passande stol, så hjälper vi dig.

Stolsväljare

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-50 av 75

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-50 av 75

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

Vilka märken av sportstolar har vi i vårt sortiment?

Eftersom vi har lång erfarenhet av racing, rally och folkrace så vet vi också hur viktigt att det är att hitta rätt stolar som funkar bäst för ens egna krav. Därför så har vi genom årens gång testat en hel del olika stolar och varumärken. Utifrån vår personliga erfarenheter och feedback från andra förare och kunder så har vi kommit fram till att dessa stolar är värda att lägga pengar på.

OMP

OMP är ett välkänt märke inom racing! Man har ett brett utbud med ett pris som passar både entusiasten och proffset. Det gör att alla har möjlighet till en stol med hög kvalitet till ett bra pris oavsett vilken nivå man ligger på. OMP erbjuder ett stort sortiment av olika stolar där priset går från runt 3 000 kr till 100 000 kr. Med detta vill vi ha sagt att det finns stolar både för entusiasten och proffset.

MOMO

MOMOs produkter är kända för sin höga kvalitet och tidlösa design. Företaget använder avancerad teknik och material för att tillverka sina produkter, vilket har gjort dem populära bland både professionella förare och entusiaster.

Väljer man en stol från MOMO så får man en hög komfort samtidigt som säkerheten är av toppkvalitet. Utöver det praktiska så får man även en tidlös design.

Cobra

Cobra är ett brittiskt märke som producerar stolar av hög kvalitet. Len Dunsford skapade stolar till kända namn som Stirling Moss, Paul Newman och Steve McQueen. Detta har den nuvarande generationen byggt vidare på och man skapar än idag några av de bästa stolarna på marknaden.

Mirco

Mirco har över 20 års erfarenhet av att bygga stolar till bilar där man blandar hög kvalitet & design med svårslagen hantverksskicklighet. Det bästa med Mirco är att man har ett stort urval av färger så att man kan få den stilen som man själv vill ha.

Bimarco

Bimarco har en speciell teknik som kallas för RTM och denna teknik gör att deras stolar väger 30 % mindre i jämförelse med vanliga stolar. Perfekt för den som vill få ner vikten i bilen.

Har du några funderingar?

Skulle det vara så att du har några funderingar kring vad som skulle passa dig bäst med dina förutsättningar så finns vår personal redo för hjälp. Den samlade kunskapsnivån som vi har inom företaget när det kommer till racing och bilar finns här för att göra ditt köp så bra som möjligt.