Träratt

Hitta din träratt i vårt stora sortiment. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett av de största utbuden i Sverige när det kommer till trärattar. En klassisk träratt skänker en viss elegans till din bil som en vanlig ratt inte klarar av.

Visa som Rutnät Listvy

42 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

42 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Modeller för alla plånböcker

Träratten skänker skänker en viss elegans till bilen som är svårslagen. Vi vill att alla ska ha möjligheten att köpa en träratt oavsett storleken på sin plånbok. Därför så har vi tagit fram ett utbud där man kan hitta våra egna Apex rattar som ligger på en lite lägre prisnivå.

Sedan har vi en prisnivå som stadigt ökar så att alla ska ha möjlighet att få den sportratt som man vill ha oavsett om det är till en veteranbil eller sin vanliga bil.

Kolla även in vår guide om hur man väljer rätt ratt.

För att fullända looken så kan man även kolla in vårt utbud av växelspaksknoppar där vi har ett av de största utbuden i Sverige. Vi har olika material som trä, läder, aluminium och många fler.

Varumärken som vi jobbar med

Vi förstår hur viktigt det är med en hög kvalitet och snygg design när det kommer till rattarna oavsett om du ska ha den i din vanliga bil eller i en entusiastbil.

Därför har vi tagit fram ett väl valt utbud av rattar som fyller våra hårda krav och här nedan så ser ni vilka märken vi valt att samarbeta med.

Nardi

Nardi trärattar sammanför alla nyckelkomponenter som deras enkla, tidlösa mönster ihop med en unik italiensk stil som skapar något helt unikt.

Luisi

Luisi trärattar får sin inspiration från grundaren Vincenzo Luisi då man alltid använder sig av de bästa materialen för att ge den optimala körupplevelsen.

MOMO

MOMO är kända världen över för sina racingprodukter men man ska inte missa att man har tagit fram ett unikt urval av MOMO trärattar som passar perfekt i mer klassiska bilar.

Apex egna trärattar

Självklart så har vi även valt att ta fram vår egna träratt i två olika modeller med hög kvalitet till ett pris som är snällare mot plånboken än de övriga märkena vi säljer.

Hitta rätt rattnav till din träratt

Du monterar ratten enkelt med ett rattnav från vårt sortiment. Det är viktigt att man väljer ett rattnav som passar till just din bilmodell. Men du kan vara lugn för det blir enkelt att hitta rätt rattnav med vår konfigurator.

Det enda du behöver göra är att trycka på rattnav och fylla i märke, modell och årsmodell så får du fram det du letar efter.