Sportratt

Sportrattar för motorstport och styling. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett av de största utbuden i Sverige när det kommer till sportrattar. Vi vet hur viktigt det är att hitta en ratt som passar perfekt i bilen oavsett om du är en entusiast eller rallyförare.

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-50 av 289

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-50 av 289

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

Varumärken som vi jobbar med

Vi förstår hur viktigt det är med en hög kvalitet och snygg design när det kommer till rattarna oavsett om man ska ha det i en rallybil eller i en entusiastbil. Därför har vi tagit fram ett väl valt utbud av rattar som fyller våra hårda krav och här nedan så ser ni vilka märken vi valt att samarbeta med.

MOMO sportrattar

MOMOs produkter är kända för sin höga kvalitet och tidlösa design. Företaget använder avancerad teknik och material för att tillverka sina produkter, vilket har gjort dem populära bland både professionella förare och entusiaster.

OMP sportrattar

OMP är ett välkänt märke inom racing! Man har ett brett utbud med ett pris som passar både entusiasten och proffset. Det gör att alla har möjlighet till en ratt med hög kvalitet till ett bra pris oavsett vilken nivå man ligger på.

Luisi sportrattar

Luisi är ett italienskt företag som grundades 1965 av Vincenzo Luisi. Man väljer det bästa lädret för att skapa rattar som pryder interiören i varje bil och förhöjer körglädjen.

Nardi sportrattar

Genom att använda enkla, tidlösa mönster tillsammans med unik italiensk stil, sammanför Nardi alla nyckelkomponenter som behövs för att ge dig en av de mest minnesvärda körupplevelser.

Apex egna sportrattar

Självklart så har vi även valt att ta fram vår egna sportratt i tre olika modeller med hög kvalitet till ett pris som är snällare mot plånboken än de övriga märkena vi säljer.

Material & Färger

Hos oss hittar ni rattar i olika material och färger. Vi har olika material som mockaratt, läderratt med mera. Vi har även ett stort utbud av trärattar. När det kommer till färger så kan vi bland annat erbjuda blåa, vita, bruna, röda rattar så ni kan få det precis som ni vill ha det. Självklart har vi även växelspaksknoppar så man kan matcha ratten.

Tack vare detta är vi säkra på att ni ska hitta en ratt oavsett om det är till rally, racing, folkrace, drifting eller om ni vill styla bilen.

Vanliga frågor om sportrattar

Här har vi samlat de vanligaste frågorna som vi får. Hittar du inte ditt svar här så är det bara att kontakta vår kundservice.

Hur vet man vilken ratt man ska välja?

Det är lite olika saker som man måste tänka på när det kommer till att välja en ratt så därför har vi skapat en guide till att välja rätt sportratt.

Hur monterar man en sportratt?

Det är relativt enkelt att montera en ny sportratt men det är dock viktigt att man hittar ett rattnav som passar just din bilmodell. Som tur är så har vi rattnav från Luisi som är perfekta för detta och allt ni behöver göra är att välja vilken bil du har och så får du upp rätt alternativ till din bil.

Om man har airbag kan man då montera en sportratt?

Det kan man absolut göra, det enda man behöver tänka på är att det krävs ett rattnav som är anpassat för airbag och ett motstånd till airbagsystemet.

Hur blir det med tutan?

Det är så att det finns två flatstift på baksidan av tutan och det man behöver göra är att koppla in kabeln i stiftet som sitter i mitten på tutan. Det absolut vanligaste är att man har en konstant matning med +12V och att jorden till tutan går via tutknappen.

Det betyder helt enkelt att när man trycker tutknappen så bygeln på baksidan rattnavet och blir jordat som i sin tur gör så att det tutar.

Skulle det inte bli någon något ljud när ni trycker så får ni kolla så att bygeln har kontakt med rattnavet.

Vi är helt säkra på att ni kommer att hitta något som passar er i vårt sortiment. Tack vare vårt stora lager så kan vi erbjuda snabb frakt inom hela Sverige, finns varan i lager så har du den inom 3 vardagar.