Växelspaksknoppar

Vi erbjuder ett brett utbud av växelspaksknoppar med olika stilar och finishalternativ för att passa din personliga smak och matcha din bils interiör. Oavsett om du föredrar en sportig och modern look eller en mer klassisk och tidlös design i trä, har vi något som tilltalar dig.

Våra växelknoppar kommer från kända varumärken som MOMO, Nardi och Luisi. Våra växelspaksknoppar är enkla att installera.

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-50 av 82

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-50 av 82

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

Växelspaksknoppar i olika material

Tack vare vårt stora sortiment så kan vi erbjuda växelknoppar i olika material som kolfiber med flera så att du kan få precis den looken som du vill ha. Vi erbjuder olika modeller från kända märken som Nardi, Luisi och MOMO.

Växelknopparna kommer även i många olika färger som rött, blått, gult svart och många fler. För vi vill att ni ska kunna få till det så bra som möjligt för er.

Trä

En växelspaksknopp i trä skänker en viss elegans till bilen som är svår att få med en vanlig växelknopp. Dessa passar självklart även bra till våra trärattar och vad är väl bättre än att kombinera växelknopp och ratt från samma märke.

Läder

Har man en ratt i läder så bör man matcha det med en växelspaksknopp i läder för att få en enhetlig kupé. Som tur är så har vi ett stort utbud av just växelknoppar i läder. Så det är bara att kolla igenom sortimentet för att hitta en stil som passar dig.

Aluminium

Växelspaksknoppar i aluminium med den släta ytan och polerade finishen ger en exklusiv touch till din bilinteriör, samtidigt som det robusta aluminiumet ger en känsla av hållbarhet och kvalitet.

Vilka bilar passar våra växelknoppar till?

Enkelt sagt så ska våra knoppar passa till de flesta bilar då de flesta är universella. Det är ju inte bara racingbilar som vill förbättra utseendet i kupén utan det gäller de flesta entusiaster oavsett bil.

Det spelar ingen roll om du har en Volvo, BMW, Saab, Audi eller Peugeot så har vi något som passar just eran bil.

Vilka märken har vi?

Eftersom vi är väldigt måna om att ge det bästa på marknaden till våra kunder så har vi tagit in sortiment från välkända varumärken som vi vet är kända för sin design och kvalitet.

MOMO

MOMO är kända världen över för sina racingprodukter och deras växelspaksknoppar är inget undantag. Du får snygga växelknoppar som passar perfekt ihop med deras sportrattar.

Nardi

Nardi växelknoppar sammanför alla nyckelkomponenter som deras enkla, tidlösa mönster ihop med en unik italiensk stil som skapar något helt unikt..

Luisi

Luisi växelspaksknoppar får sin inspiration från grundaren Vincenzo Luisi då man alltid använder sig av de bästa materialen för att ge en körupplevelse som är utöver det vanliga.

Nuke Performance

Här har vi ett företag som är välkända för sin fantastiska ingenjörskonst och vi är stolta att kunna ha deras produkter i vårt utbud.

Vi är helt säkra på att ni kommer att hitta något som passar er i vårt sortiment. Tack vare vårt stora lager så kan vi erbjuda snabb frakt inom hela Sverige, finns varan i lager så har du den inom 3 vardagar.