Quick Release, Snabbfäste & Tillbehör

Här hittar ni vår sortiment av quick release, snabbfäste, rattspacer och allt som ni kan tänkas behöva för att få ratten precis som ni behöver. Köp online hos Apex.se, med stort lager som för snabb leverans.

Visa som Rutnät Listvy

31 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

31 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Vad är quick release & snabbfäste

Quick release eller snabbfäste monteras mellan ditt rattnav och sportratten. Detta gör man för att man enkelt ska kunna plocka av ratten när man ska gå in eller ut ur bilen.

Det finns olika varianter där vissa kräver att man svetsar fast den ena delen så att den sitter stadigt. Det finns också modeller där man bara skruvar fast en del på rattnavet och den andra på ratten.

Rattspacers

Vi har ett bra utbud av rattspacer så att du kan ställa in avstånd precis som du vill ha det. Det finns i olika stilar & färger och kan användas för att komplettera eller kontrastera med den övriga interiören. Detta gör det så att du kan få ett helt unikt setup jämfört med alla andra.

Har du frågor eller funderingar på hur du bäst använder dig av dessa till din bil så är det bara att höra av dig till vår personal så kommer vi besvara alla dina frågor så att du får det helt rätt utefter din situation.