Laptimer Racebox

Från: 2 350 kr
10-21 dagars leveranstid
Expressfrakt möjligt mot pristillägg, kontakta oss!
SKU
Laptimer Racebox

Laptimern för både nybörjare och proffs!

Racebox är en crowdfundad laptimer som erbjuder avancerade funktioner och den senaste teknologin som kombinerar accelerometer, GPS och gyroskop för att ge dig data med endast 0.05% felmarginal.

Som laptimer fungerar den precis som du förväntar dig och mer därtill. Våra svenska banor finns redan inlagda i databasen och för varje varv du lägger runt banan så ser du i realtid om du ligger bättre eller sämre till jämfört med ditt personliga rekord. Det är bara att trycka på knappen och köra så sköter Racebox resten.

Om du vill mäta din bils prestanda i rak linje så fungerar den även som "Drag Meter" där du får data om acceleration, hastighet över specifik distans eller en kombination av de två. 

"Predictive Mode" lär sig din körstil och kan räkna ut din optimala tid runt banan baserat på dina split-tider runt banan så du vet exakt var du kan optimera din körning.

Två olika modeller

Racebox finns i två utförande. Ursprungsmodellen Racebox Original är en helt fristående enhet som inte kräver någon som helst tillkoppling eller synkronisering till mobilapp eller liknande under din körning. Racebox Mini behöver ha en konstant trådlöst uppkoppling till Android- eller iOS-enhet med kompatibel app för att användas. Racebox Mini är kompatibel med populära appar som RaceChrono och Harry's GPS Laptimer som ger dig möjlighet att exempelvis kombinera din telemetri med videoinspelning.

Vilken modell är rätt för dig?


Specifikationer:

Racebox Original:

Vikt (inklusive sugkopp): 260 grams
Inbyggt minne: 128 körningar upp till 100 varv vardera, 64 banor med upp till 7 konfigurationer, upp till 5 sektorer per konfiguration
Batteri: Integrerat 2500 mAh LiPo
Laddning via: USB Typ C
Laddningstid: Mindre än 3 timmar
Batteritid: Upp till 8 timmar
Kompatibel med GoPro Mounts: Ja
Operativ temperatur: -20 till 70°C

Racebox Mini:

Vikt: 106 gram
Batteri: Integrerat 1100 mAh LiPo
Laddning: USB Type-C, 100% på mindre än 3 timmar
Batteritid: Över 20 timmars användning, ett år på stand-by
Montering: Integrerad magnet eller 1/4"-32UNC gänga. Återanvändningsbara sticky pads ingår.
Environmental compatibility: -20 to 70°C