AN-Slangar

Här hittar ni våra an slangar som är stålomspunna och som finns i PTFE & gummi. Vi har storlekar från AN4 upp till AN20 och du väljer storleken inne på själva produkten. Slangen säljs metervis. Välj gummislang för olja, vatten och luft. PTFE använder man till etanol, diesel, metanol och bensin.

Visa som Rutnät Listvy

2 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

2 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Skillnaden Mellan Gummikärna och PTFE i AN-slangar

Gummikärna:

AN-slangar med gummikärna är traditionellt valda för deras flexibilitet och hållbarhet. De är idealiska för olja, vatten och luft. Gummikärnan står emot vardagsbruk men kan brytas ner av vissa typer av bränsle och skall således inte användas till det.

PTFE-kärna:

PTFE-slangar erbjuder överlägsen motståndskraft mot olika typer av bränsle som etanol, diesel, metanol och bensin. Deras non-stick-yta minskar flödesmotståndet, vilket ger en effektivare bränslehantering. PTFE är det optimala valet för applikationer som kräver maximal kemikaliebeständighet och temperaturtolerans, såsom i avancerade bränslesystem.

Utforska Vårt Sortiment

Bläddra igenom vårt urval av AN-slangar och upptäck den perfekta lösningen för ditt system. Med vårt sortiment av högkvalitativa slangar kan du säkerställa optimal flödeseffektivitet och prestanda under alla förhållanden.