Erbjudande: 10% rabatt när du köper ratt och rattnav tillsammans!

Erbjudande: 10% rabatt när du köper ratt och rattnav tillsammans!

Få 10% rabatt när du köper ratt och rattnav tillsammans!

Vi har troligen Sveriges största sortiment av rattar och rattnav, och nu vill vi ge dig som kund 10% rabatt när du köper ratt och rattnav samtidigt. Rabatten dras automatiskt i kassan.

Vårt stora utbud av rattnav kommer från Luisi och MOMO, så vi vågar påstå att vi kan hitta rätt rattnav till din bil, oavsett modell. Ett exempel är vårt samarbete med Luisi för att ta fram ett rattnav till Toyota Yaris GR, som André Krutrök satte på prov innan det rullades ut för massproduktion 2024.

Du hittar enkelt ditt rattnav via vår konfigurator där du väljer märke, modell och årsmodell. Därefter visas de rattnav som passar just din bil. Om du väljer en ratt från MOMO rekommenderar vi även ett rattnav från MOMO för bästa kompatibilitet. Skulle du mot förmodan inte hitta rätt nav så kontakta oss och ange diametern samt antalet splines på din rattstång så kan vi med 99% säkerhet hitta ett som passar.

Med över 250 olika sportrattar och trärattar i vårt sortiment från varumärken som MOMO, OMP, Nardi och Luisi, är vi säkra på att du hittar något som passar just dig.

Våra egna rattar

Andra Populära rattar