Handskar MOMO Performance

Från: 1 580 kr
4-9 dagars leveranstid
Expressfrakt möjligt mot pristillägg, kontakta oss!
SKU
Handskar MOMO Performance

Racinghandske från MOMO

MOMO är ett anrikt italienskt märke som har specialiserat sig på racingutrustning sedan 1964. Företaget grundades av Gianpiero Moretti, en framgångsrik tävlingsförare som ville förbättra prestandan och säkerheten inom motorsporten. Detta arvet har de tagit med sig till dagens marknad och med femtio års kompetens har de tagit fram den här klockrena handsken för föraren med höga krav!

En handske som erbjuder en perfekt avvägning mellan design, pris och funktion från MOMO. Till det yttre så har vi läckra silhuetterna föreställandes några av världens mest kända banor som ger ett slående intryck. Funktionsmässigt så sitter sömmarna på utsidan för att ge dig en tightare passform och insidan av handen är klädd med silikon och resultatet är en handske med grym komfort och perfekt grepp.

Dessutom så är hela handsken "förkurvad" vilket innebär att den redan ur förpackningen naturligt sluter sig en aning. Detta minimerar risken att det bildas veck i handflatan och runt ringrarna när du tar grepp om ratten.

Handsken tillverkas i Italien och är givetvis godkänd enligt FIA 8856-2018.