När det gäller motorsportbranschen har vi ett mycket brett och gediget nätverk vilket ger oss möjligheten att få fram nästan vad som helst på mycket kort varsel!

 

Efter många år i branschen och en stor bredd bland kompetensen på våra anställda så har vi mycket goda möjligheter att på kort varsel ordna fram allt som kan tänkas behövas inför en tävling! Vi har vid flertalet tillfällen lyckats ordna fram föremål som "skall vara slut i hela Europa" - för oss är det bara en fråga om vilja! Oavsett om det gäller stötdämpare, bälten, bromsar, säkerhetstankar, specialoveraller eller kommunikationsutrustning så har vi kunnandet och kontakterna för att lyckas. Så även om det känns tröstlöst, hör av er till oss så skall vi se vad vi kan göra!

 

Det finns ingen begränsning på vilka märken eller produkter vi kan lösa, men ofta handlar det om Sparco, RRS, Toorace, OMP, Bell, Stilo, Adidas, Schroth, Pirelli, K&N, Atech, Pipercross, Weber, Fajs, Speedline, Evo Corse, Endless, Carbotech, Alcon, AP, Bilstein, Öhlins... Listan görs lång!

 

Utöver detta så har vi även kompetens kring CNC-designande av delar till allehanda applikationer. Så i de fall lösningen inte existerar kan vi tillverka den själva. Vi samarbetar med flertalet specialiserade mekaniska verkstäder samt ytbehandlingscenter för att få till exakt det som krävs.