Bränslefilter Nuke Performance Full Flow Slim 10 Micron AN10

2 090 kr
4-9 dagars leveranstid
Expressfrakt möjligt mot pristillägg, kontakta oss!
SKU
623067

Välbeprövat tryckfilter i absolut världsklass från Göteborg!

Visa vilken person som helst i motorsportsfären en produkt från Nuke Performance så kommer de garanterat att känna igen märket. Inte nog med att produkterna presterar på absolut högsta nivå så passar de dessutom på vilken utställningsbil som helst.

När det gäller filter finns det ingen anledning att kompromissa, då det är en sådan otroligt liten kostnad att köpa rätt direkt medan konsekvenserna att snåla in kan resultera i ett motorras.

Det här filtret är väl utformat och beprövat för att inte bara erbjuda en effektiv filtrering, men samtidigt bibehålla ett lågt flödesmotstånd. Det hjälper till att säkerställa att bränslet flödar jämnt och kontinuerligt till motorn, som såklart minimerar risken för att motorn får gå magert.

Dessutom är filtret väldigt lätt att underhålla och rengöra. Filterelementets täthet på 10 micron går att lita på, och pappret är av absolut högsta kvalitet och konstruerat för att vara extremt hållbart. Men när det väl är dags att byta ut det så är det lätt gjort, och man behöver ej ta bort hela filterhuset.

Behöver man köra med E85 så är det här ett av få filter som erbjuds med rostfritt filtermaterial som tål etanol!

Se vår informationsvideo om bränslesystem eller läs vår guide för mer information!


Specifikation

Filtermaterial: Papper (cellulosa), rostfritt som tillval
Filtertäthet: 10µ
Anslutningar: 3/4" UNF
Längd utan anslutningar: 190mm
Diameter: 54mm
Bränsletyper: Bensin, Diesel, E85 som tillval
Utförande: Slim