Däck Pirelli WJ 205/65R15 9mm

6 195 kr
21+ dagars leveranstid
Expressfrakt möjligt mot pristillägg, kontakta oss!
SKU
103220

Pirellis nya värstingdäck med 9mm utstick!

Pirelli WJ i nya dimensionen 205/65-15 är framtaget för att ge det där lilla extra!

Med Pirellis patenterade dubbningsteknik, där dubben vulkas in i tillverkningsprocessen, kan dubben sticka ut mer än med andra tekniker och ändå ge bra uthållighet.

Detta däck är utvecklat för bra vinterföre och står verkligen ut i konkurrensen när vi talar om snöiga förhållande. Det långa dubbutsticket når igenom det lösa och ner till där greppet finns. I bra förhållande har däcket inte visat sig hålla sämre än WRC J 205/65-15 med 8mm utstick. Detta oberoende av SS längd!

Det nya WJ-mönstret har en annan karraktär i jämförelse med WRC J och ger bättre broms och drivgrepp. Däcket lämpar sig främst för 4wd eller 2wd som vill ha stora hjul.

Däcket lämpar sig inte i förhållande med stehård vägbana (ren is i kallt väder eller frusen grus). Däcket är inte lämpligt om sträckan körs för andra gången om det inte råder varma/moddiga förhållande.

Däcket är symetriskt men ej rotationsbestämt, däremot är det bestämd insida och utsida. WJ har som alla Pirelli vinterrallydäck patenterad dubbningsteknik där dubben vulkas in när däcket produceras. Detta för att ge oslagbar hållbarhet!

 


Specifikation 

Storlek: 205/65-15 
Dubbutstick: 9mm (inga andra alternativ finns för detta däck)
Diameter: 650mm (inklusive dubb)
Vikt: 9 kg 
Slitbanebredd: 145mm 
Rekommenderad fälgstorlek: 6-7"
Användningsområde: Rally 4wd och 2wd

OBS! På priset tillkommer en återvinningsavgift på 20kr / däck!