G-Partners har blivit en del av Apex.se

 

GPartners

 

 

 

 

Vi bygger om! 

Gpartners.se har nu tagits över av Apex.se. Vi hoppas att du som kund finner det du söker i nya webshoppen apex.se som du nu är på. Sök i rutan där uppe eller klicka i menyn. För att köpa måste du registrera dig så att vi får in dina kunduppgifter igen. 

Några av de artiklar som fanns på gpartners.se är ännu ej upplagda så hör av er för information om grejer som ni inte hittar i nya shoppen, info@apex.se eller 0709-59 51 55

Har du rabattavtal med gpartners.se? Hör av dig så lägger vi upp dina rabatterade priser på ditt nya kundnummer! 

 

 

Handslag

 

PRESSMEDDELANDE

 

Strax innan jul enades Anders Åberg, ägare till A. Åbergs Bil & Import AB som driver Apex.se, RallyShop.se och GA1.se med Kjell-Åke Gunnarsson som är ägare till Gpartners.se, om en affär där man tar över verksamheten på Gpartners.se.

Det är med varm hand jag lämna över till Anders som är en perfekt efterträdare, han har med sitt företag visat att de håller en mycket hög klass och kommer serva Gpartners gamla kunder mycket väl. Detta trots att man är stationerade i Skåne, säger Kjell-Åke som nu går i pension.
- Gpartners.se har en stark position på den Svenska bilsportmarknaden och kommer ge oss ännu bättre möjligheter till bra affärer framöver, kommenterar Anders Åberg som fick med sig en fullproppad lastbil hem från Karlstad strax innan Jul!- Det kommer ta ett par månader att uppdatera våra webshoppar och få alla nya artiklar online, men ha tålamod, det blir Nordens bästa bilsportshop, lovar Anders.

 Åbergs Bil & Import AB fortsätter att växa snabbt och man sticker inte under stol med målet.
- Vi ska inom några år vara störst i Norden och kommer satsa bredare den närmsta tiden och söker nu starka samarbetspartners i grannländerna för att kunna växa utanför Sveriges gränser också, säger Anders.

Gpartners.se har haft sin bas i motorsportentusiasternas hemlandskap nr1, Värmland och Karlstad, hur kommer detta påverka de lokala kunderna?
- I och med att de flesta väljer att göra sina inköp online idag kommer inte den geografiska placeringen av lagret ha så stor betydelse utan klarar man sig med ca 24h leveranstid är det inga problem, säger Anders och fortsätter:
- Vi har troligen Sveriges största motorsportlager i Hässleholm idag och strävar efter att leverera inom 24h vardagar till alla söder om Sundsvall. De som bor längre upp får tyvärr räkna med 48-72h leveranstid då avstånden blir för långa helt enkelt, säger Anders.

Vad ska Kjell-Åke hitta på nu då?
- Jag kommer hobbyskruva med mina gamla Jaguarbilar och åka runt på bilträffar i Europa, det blir lagom för en pensionär, säger Kjell-Åke och fortsätter:
- Jag vill tacka alla fantastiska kunder för dessa åren, det har varit en fröjd att träffa er under Rallycrossveckan i Höljes och på Elmia under Påsken varje år, dessutom ett stort tack till Jeanette och Patrik Szasz som varit en viktig del av verksamheten under åren i Karlstad.

Vi säger stort tack till Kjell-Åke och hoppas Jaguarerna behandlar honom väl och vi ser fram emot lanseringen av Apex.se med uppdaterat innehåll inom kort!

 

Klicka här för att komma till vår nya webshop!