Gripper LSD

Från: 13 695 kr
4-9 dagars leveranstid
Expressfrakt möjligt mot pristillägg, kontakta oss!
SKU
Gripper LSD

Diffspärr med livstids garanti!

Grippers diffspärr är utvecklad under många år för att bli så hållbar och tillförlitlig som möjligt. De har hävdat sig både i utförliga tester, såväl som genom sina framgångar i tävlingar. Tack vare detta så har alla deras diffar livstid garanti om något mot all förmodan skulle gå sönder (normalt slitage undantaget).

Dessa diffar är baserade på den beprövade lamelldiffen med flerskivsteknik, och dessutom med ramper i mitten. Det finns flera rampvinklar, 30/65, 40/65 eller 45/45. På grund av detta kan du välja den diffverkan som passar din körstil bäst, beroende på om du vill att den skall vara snabb eller långsam.

Dessutom kan man ställa in olika grader förspänning för att anpassa bilens beteende ytterligare. I rally har man en enorm fördel då, även vid låg förspänning, man trots eventuellt problem med drivlinan (exempelvis drivaxeln) ibland kan ta sig runt sträckan.

Till vissa modeller finns även andra tillbehör som slutväxel och medbringare. För exempelvis Peugeot 106 MA kan du välja att montera din diffspärr på original slutväxel eller köpa till en ny specialslutväxel och då kan du välja följande utväxliingar 14/60, 13/59, 13/64 och 13/67 där första siffran anger antal kugg på pinjong och andra siffran antal kugg på kronhjul.

Ibland vet man dock inte precis vilken konfiguration man önskar, och i dessa fall kan vi erbjuda att inom sex månader av inköpet byta rampvinkel, förspänning eller skivantal utan extra kostnad!

Vi har viss möjlighet att anpassa diffen, så har ni något specifikt önskemål ta kontakt med oss!

Finns till en hel mängd olika bilmodeller, finns den inte med här kan ni kontakta oss för att få reda på om vi har till eran modell.

 


 
Specifikationer: