Spakställ NP Parts Short Shifter V2 BMW

Från: 4 995 kr
4-9 dagars leveranstid
Expressfrakt möjligt mot pristillägg, kontakta oss!
SKU
Spakställ NP Parts Short Shifter V2 BMW

Short shifter i absolut världsklass, med allt man kan önska och lite till!

Det är sällan man vågar sticka ut hakan fullständigt och utan reservation för en produkt, men det här är en av de delarna som vi är fullkomligt trygga med att ingen kommer bli missnöjd med. Ett spakställ som verkligen får hakan att falla till marken när man får känna på det för första gången. Ingenting har lämnats åt slumpen, och uttrycket "extra allt" får verkligen komma till sin rätt här.

Alla delar är CNC-frästa inhouse, och det har varit många förbättringar för att komma fram till det här. Utvecklat för att vara bolt on till BMWs lådor (ZF och Getrag), med extremt distinkt känsla och klockrena lägen.

Spaken är givetvis självcentrerande (och utan vibrationen / skaket man får med andra märken), och det går att spärra såväl back, ettan och tvåan samt femman om så skulle vilja göras. Spärren släpps inte med en dragring som kräver en omgreppning, utan med en sexkantiga knappen ovanpå.

Totalt är det nästan hundra individuella delar i den här short shiftern, och ju mer man tittar desto mer upptäcker man. Tygdamasken är helt tät för att slippa såväl gummirök som grus och skräp från gatan. Själva spaken är fräst i ett stycke, och övergången till själva knoppen är inte svarvad rund utan spiralskuren. Varför? Varför inte, svarar jag då!

Man kan helt enkelt inte förklara allting i text eller bilder, den här spaken måste upplevas. Tro oss, oavsett vilka förväntningar man har så kommer man inte att bli missnöjd. Det vågar vi lova. Se exempelfilm på växelspaken "in action" - ASMR på högsta nivå!