Bränslefilter Aeromotive 10 Micron ORB10

1 995 kr
4-9 dagars leveranstid
Expressfrakt möjligt mot pristillägg, kontakta oss!
SKU
623062

Välbeprövat tryckfilter i absolut världsklass från Automotive!

Det är få märken som är så kraftigt förknippat med högpresterande bränslesystem inom motorsporten som Automotive, och det finns en mycket god anledning. Här lämnas ingenting till slumpen, och man vet att det går att lita på att deras produkter presterar precis så bra som man förväntar sig.

När det gäller filter finns det ingen anledning att kompromissa, då det är en sådan otroligt liten kostnad att köpa rätt direkt medan konsekvenserna att snåla in kan resultera i ett motorras.

Det här filtret är väl utformat och beprövat för att inte bara erbjuda en effektiv filtrering, men samtidigt bibehålla ett lågt flödesmotstånd. Det hjälper till att säkerställa att bränslet flödar jämnt och kontinuerligt till motorn, som såklart minimerar risken för att motorn får gå magert.

Dessutom är filtret väldigt lätt att underhålla och rengöra. Filterelementets täthet på 10 micron går att lita på, och pappret är av absolut högsta kvalitet och konstruerat för att vara extremt hållbart. Men när det väl är dags att byta ut det så är det lätt gjort, och man behöver ej ta bort hela filterhuset.

Behöver man köra med E85 så är det här ett av få filter som erbjuds med rostfritt filtermaterial som tål etanol!

Se vår informationsvideo om bränslesystem eller läs vår guide för mer information!


Specifikation

Filtermaterial: Papper (cellulosa), rostfritt som tillval
Filtertäthet: 10µ
Anslutningar: ORB10 (motsvarande AN10 men med o-ring)
Längd utan anslutningar: 140mm
Diameter: 50mm
Bränsletyper: Bensin, Diesel, E85 som tillval