OMP Racing

Sedan OMP Racing grundades 1973 av de tre italienska bröderna Percivale så har ledorden alltid varit säkerhet, design och komfort. Detta genomsyrar allt OMP Racing gjort sedan från det att de satte ihop sin första störtbåge till en Fiat 500 fram till dagens datum då de levererar utrustning till världens största team inom alla grenar av motorsport.

OMP Racing ligger i framkant när det kommer till utveckling av säkerhetsutrustning och har tack vare sin strävan efter att vara steget före sina konkurrenter sedan 2012 varit FIAs officiella leverantör av utrustning till funktionärer och personal världen runt under evenemang inom racing och rally.

I december 2019 kom beskedet att OMP Racing går samman med Bell Racing och med sin strävan efter perfektion inom sina respektive område bildar de tillsammans ett riktigt krafthus med ett fulländat sortiment för alla som på något sätt utövar motorsport. Så oavsett om du kör folkrace eller formelbil så kommer du hitta precis det du söker i vårt sortiment.

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-50 av 177

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-50 av 177

Sida
per sida
Sätt fallande sortering