Schroth HANS XLT

Från: 4 385 kr
4-9 dagars leveranstid
Expressfrakt möjligt mot pristillägg, kontakta oss!
SKU
Schroth HANS XLT

Schroth HANS XLT

Schroth HANS XLT (Extra Long Torso) är det ultimata skyddet för alla som ägnar sig åt motorsport. Den här modellen är framtagen för att skydda din nacke och övre rygg mot skador som man annars kan bära med sig i resten av sitt liv. Det är ett mer avancerat alternativ till traditionella hjälmstöd som reducerar de oerhörda krafter som annars nacke och övre ryggen tagit vid eventuell kollision. 

Skyddet är är gjort av starka, lätta material och är utformat för att passa olika hjälmtyper och storlekar. I förpackningen följer det med den nya modellen av hjälmfästen som du enkelt kan byta ut de befintliga du har på din hjälm idag med endast en insexnyckel.

Det är viktigt att använda Schroth HANS XLT och andra hjälmstöd på rätt sätt för att de ska fungera som tänkt. Det rekommenderas att du följer tillverkarens anvisningar och säkerhetsföreskrifter noga, och att du får professionell hjälp med att anpassa stödet till din hjälm och din kropp.

Du kan läsa mer om HANS-skydd i vår artikel och du är alltid välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp eller har några frågor!


Specifikationer:

Godkännande: FIA & SFI
Remmar medföljer: Ja
Storlekar: Medium & Large
Lutning: 20 grader