Momo

MOMO började som ett racingteam under mitten av 1960-talet som tävlade i olika motorsportevenemang runt om i Italien. Grundaren, Gianpiero Moretti, upptäckte att många av hans konkurrenter använde rattar som inte var särskilt ergonomiska eller bekväma och detta ledde honom att börja tillverka sina egna rattar som var anpassade efter förarens behov.

Den första produkten Moretti tog fram var en ratt till en Ferrari-bil, och efter att den blev mycket populär bland andra racingteam och förare bestämde sig Moretti för att satsa på att tillverka rattar på heltid. Under 1970-talet blev MOMO ett välkänt varumärke inom motorsportvärlden och företaget började också tillverka andra tillbehör till bilar, såsom pedaler och växelspakar. De senaste åren har MOMO även börjat introducera FIA-homologerad utrustning så som overaller och stolar.

MOMOs produkter är kända för sin höga kvalitet och tidlösa design. Företaget använder avancerad teknik och material för att tillverka sina produkter, vilket har gjort dem populära bland både professionella förare och entusiaster. MOMO har också samarbetat med andra varumärken inom bilindustrin, inklusive Lamborghini och Ferrari, för att tillverka specialutgåvor av sina rattar och andra tillbehör. 

Idag fortsätter MOMO att vara en av de ledande tillverkarna av sportrattar och tillbehör till bilar. Deras produkter säljs över hela världen och vi är mycket stolta här på Apex.se över att få möjligheten att representera detta legendariska märket på den nordiska marknaden.

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-50 av 100

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-50 av 100

Sida
per sida
Sätt fallande sortering