Fria storleksbyten på overaller

Fria storleksbyten på overaller

Fria storleksbyten på overaller

Vikten av att ha utrustning man är bekväm i när man kliver bakom ratten kan inte underskattas! Man vill gärna inte att tyget stramar åt eller är sitter för pösigt när man ska dra åt bältena. Det kan helt enkelt kännas besvärligt att köpa overaller online och storlekstabeller kan bara hjälpa till en bit på vägen. Nu eliminerar vi ett av dessa hinder och erbjuder härmed fria storleksbyten på alla våra overaller, allt för att du ska kunna känna dig helt trygg i ditt köp.

Så fungerar det

Det är enkelt att byta storlek: om i det mycket sällsynta fallet din nya overall inte passar som du hade tänkt dig, vänligen kontakta oss inom 14 dagar från att varan leveras, så förser vi dig med en returfraktsedel och (busenkla) instruktioner om hur du ska gå till väga. Självklart ska overallen inte vara använd och obrukat skick när den returneras.

Vi på Apex.se är engagerade i att erbjuda den bästa shoppingupplevelsen för våra kunder. Med fria storleksbyten hoppas vi göra det ännu enklare för dig att hitta och köpa din idealiska overall oavsett om det är folkrace, trackday, rally eller Radical Cup Scandinavia du ska delta i.

Ett alternativ: Måttbeställa en overall

En måttbeställd overall kan vara ett bra alternativ för dig som har svårt att hitta rätt storlek. Är man exempelvis lång och smal så behöver man ofta köpa en lite större storlek, men det blir ofta en kompromiss där overallen blir oerhört pösig. Vi erbjuder måttbeställda overaller från både OMP Racing och MOMO Motorsport som är anpassade efter din kroppsform och prispåslagen ligger vanligtvis på kring 1200-1600 kronor, beroende på hur mycket tyg som går åt.

Läs mer om hur du beställer en måttsydd overall här.