MOMO bildar partnerskap med Radical Cup Scandinavia

MOMO bildar partnerskap med Radical Cup Scandinavia

Det som i november 2023 började med ett DM på Instagram om huruvida Radical Cup Scandinavia-föraren Stevan Petrovic var i behov av en ny racingoverall inför säsongen har mynnat ut i något mycket större när MOMO kliver in som titelsponsor för Radical Cup Scandinavia. Vi på Apex.se, som exklusiv återförsäljare för MOMO, är oerhört glada över att vara en av hörnstenarna på resan.

Deltagare och personal med anknytning till Radical Cup Scandinavia har redan idag tillgång till en dedikerad portal på Apex.se där det för deltagare blir enkelt och överskådligt att få information om vilka produkter och tjänster som finns att tillgå. Under årets gång kommer man också kunna ta del av unika förmåner som gjorts möjliga tack vare samarbetet.

MOMO och Apex.se kommer i samråd med Radical Cup Scandinavia också att upprätta ett showroom på seriens högkvarter i anknytning till Ljungbyheds Motorbana. Där kommer deltagare få unika möjligheter att personligen uppleva MOMOs tävlingsutrustning av högsta klass.

En knapp timmes resa österut från Ljungbyhed sett så finns Apex.se's huvudlager i Önnestad utanför Kristianstad. Här hittar man ytterligare ett showroom där det finns över 50 000 motorsportsartiklar att tillgå — en skattkammare för alla motorsportsutövare!

Om Apex.se
Grunden till Apex.se lades redan 2008, då under namnet RallyShop, i källaren hemma hos Anders Åberg med fokus på rallyutövare. Den blygsamma webbshoppen växte till sig och tids nog speglade inte RallyShop bredden på utbudet. 2019 startades därför en helt ny, modern webbshop under namnet Apex.se där utövare i alla former av motorsport kan hitta allt från bälten och overaller till tävlingsdäck från Pirelli Motorsport.

Om MOMO
MOMO grundades 1964 av den italienska racerföraren Gianpiero Moretti och har vuxit från specialisera sig på enbart rattar till att erbjuda ett brett sortiment av produkter avsett för allt från tuning till professionell motorsport.

Efter över ett decenniums frånvaro på svensk mark så återlanserades MOMO exklusivt på Apex.se under tidig vår 2022 och nu kliver de in som titelsponsor i Sveriges snabbaste racingserie, Radical Cup Scandinavia.

Om Radical Cup Scandinavia:
Arrangerad av Radical Sweden, är Radical Cup Scandinavia en välkänd tävlingsserie i Skandinavien som lockar både nationella och internationella förare med ett brett utbud av möjligheter. Med sin bas på Ljungbyheds Motorbana i Skåne, erbjuder Radical Sweden ett omfattande sortiment av racingbilar och tjänster. Radical Sweden är officiell återförsäljare och generalagent för Radical Motorsport.

Läs mer om Radical Cup Scandinavia