Våra egna trärattar

Våra egna trärattar

Vi har lanserat våra egna trärattar

Här på Apex så ligger vi inte på latsidan när det kommer till att hitta nya saker att erbjuda våra kunder! Många av er känner säkert till att vi har våra mockarattar som främst är framtagna för racing, rally och folkrace men nu har vi även tagit fram våra egna trärattar.

Vi på Apex.se vill att alla ska ha möjligheten att vara med i leken oavsett om man är en entusiast, proffs eller hemmamekare. Därför så har vi spenderat stora delar av året för att ta fram en träratt till ett pris som inte gör hål i plånboken.

För att testa vattnet så gjorde vi det möjligt att förhandsboka ratten med 10% rabatt fram tills den första leveransen skulle komma in. Det här skulle visa sig vara väldigt uppskattat av er kunder då vi hade sålt slut på alla svarta rattar från första leveransen innan den ens anlänt.

Därför har vi gjort ett ännu större inköp som väntas anlända i slutet av februari! Självklart så låter vi även rabatten ligga kvar tills dess. Så gör dig själv en tjänst och förboka en träratt innan de tar slut.

 

Vad skulle ni vilja se?

Vi försöker hela tiden utöka vårt eget utbud med produkter som ni kunder vill se, därför tar vi gärna in era synpunkter och ideér. Har du någon tanke på en färgkombination eller liknande när det kommer till sportrattar?

Eller om du kanske har tänkt på något som du anser att vi själva borde ta fram som inte finns i sortimentet idag? Då får du gärna skicka in detta till vår mail så kanske vi kan göra det till en verklighet.

Kolla även in

Välj rätt sportratt

Utrustning att se över efter säsongen