Apex satsar på center för OMP & Bell

Italienska OMP Racing är världsledande inom design och tillverkning av säkerhetskomponenter för motorsporten på 4 hjul.
 
- Det är med stolthet vi kan förmedla att vi fr.o.m onsdagen den 16:e mars som en prioriterad partner fått förtroendet att vara med och förvalta OMP:s varumärke på den Svenska marknaden säger Anders Åberg VD på Apex.se.
 
OMP har gått från klarhet till klarhet genom decennier. Detta genom att hela tiden ligga i framkant avseende användandet av senaste teknologi och material. Ända sedan man byggde sin första produkt som var en störtbåge till FIAT 500 1973 och fram till dags dato då man förser världsmästarna i sportgren efter sportgren med motorsportutrustning.
 
- Den innovation och framåtanda som OMP visar genom att vara först att satsa fullt ut med nya homologeringen går helt i vår linje på Apex.se avseende säkerhetsfrågor säger Ted Malm nytillträdd försäljningschef. Även om nya homologeringen inte är ett krav ännu så är det trots allt så att den är säkrare än föregående och banar väg för framtiden som vi vill representera.
 
Ted Malm fortsätter; Vårt åtagande driver oss att uppnå kundnöjdhet genom att tillhandahålla kvalitetsprodukter, servicenivå samt tillgänglighet på ett sätt som ingen annan. Detta tillsammans med OMP´s produktutveckling gör att vi hela tiden siktar på bättre prestanda. Genom detta samarbete så kompletterar det oss på Apex att bli heltäckande då det gäller motorsportutrustning för alla motorsportsgrenar på 4 hjul.
 
I och med satsningen tillsammans med OMP så öppnar vi även upp portarna för Bell Racing Helmets utbud som är världens ledande tillverkare av toppmoderna huvudskydd. Den nuvarande generationen av Bell Racing-hjälmar kombinerar ledande teknik, överlägsen ingenjörskonst, enastående komfort och passform, med de senaste materialinnovationerna för att skapa avancerade hjälmar som maximerar skyddet och förbättrar prestandan.
Tack vare vårt välfyllda lager och showroom i Önnestad så har vi en god tillgänglighet för den aktive att besöka oss för att testa ut sin nya ”safety” produkt under kompetent vägledning, alternativt via vår webbshop med snabba leveranser över hela landet.
 
- I dagens samhälle är det viktigt med tillgänglighet för den som aktivt skall använda våra produkter. Här möter vi utmaningar i ett samhälle som formats senaste åren av tuffa utmaningar, det är där vår starka lagerhållning kommer in i bilden poängterar Anders Åberg.
 
För mer info:
Ted Malm
Försäljningschef Apex
+46 768 84 87 00
ted@apex.se